OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

 

 

16.09.2018 545

Ülkemizin ve insanlığın güvencesi eğitimdir. Biz öğretmenler bu sorumluluğun bilincinde olarak yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamaktayız. Gerek kendi okulumuzda gerekse ülkemiz genelindeki okullarımızda tüm hazırlıklar tamamlanmış şekilde, uzun bir tatil yapan öğrencilerimizi özlemle beklemekteyiz.

Bizler hem değişen dünyaya, bilimsel ve teknolojik gelişmelere hakim hem de bu alanlarda söz sahibi olmaya can atan çocuklarımıza, gençlerimize gereken maddi ve manevi desteği sağlamak için azami gayretle bu yıl da çalışmaya devam edeceğiz.

İnsanlığın ve toplumumuzun umudu olan gençlerimizi milli, manevi ve insani değerleri içselleştirip, hayatının her anında ilke edinmiş; aklı, zihni, kalbi ve gönlü doğru, güzel ve iyi olan değerlerle dolu birer birey olarak yetiştirme sorumluluğunun ne denli ağır bir yük olduğunun bilinciyle çalışan öğretmenlerimize, bizlerden desteğini esirgemeyen tüm velilerimize ve umutlarımızın ve emeklerimizin karşılığını verebilmek için gece gündüz çalışan öğrencilerimize, yeni eğitim ve öğretim yılımızın hayırlı ve başarılı olmasını diliyorum. 

                                                    

                                                                                                                                       Hasan KILIÇ

                                                                                                                                       Okul Müdürü