Öğrencimizin Şehit Mehmetçik Piyade Teğmen Eril Alperen Emir’in yağlı boya resim çizimi

Öğrencimiz Süheyb Araboğa, 13 Aralık 2023 tarihinde Irak’ın kuzeyinde hain terör saldırısında şehit düşen Kahraman Mehmetçik Piyade Teğmen Eril Alperen Emir’in yağlı boya tekniği ile çizdiği resmini şehidin ailesine hediye etmek üzere Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Sezai Turna ve Sarıköy Çok Programlı Lisesi Müdürü Hüseyin Türkay ile birlikte Gönen İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Selçuk Civan’a teslim etmiştir. Duyarlılıkları dolayısıyla sevgili öğrencimize ve öğretmenimiz Aslıhan Hanım'a teşekkür ederiz. Bu vesileyle kahraman şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz.

02.02.2024 80