2021-BLK10-VET-03051108 Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Mesleki Eğitim Programı Akreditasyon Konsorsiyumu

11.04.2022 201

Okulumuz Sarıköy Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak 2021 yılı Erasmus+ Mesleki Eğitim Akreditasyonu Konsorsiyumu kapsamında Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne sunulan projemiz desteklenmeye değer bulunmuş ve konsorsiyum üyesi olarak akreditasyon programında yer almaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında okulumuz Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı öğrencileri Avrupa'da staj yapacaklardır.

Ayrıca 2 öğretmenimizde iş başı gözlem programı kapsamında iyi uygulama örneklerini yerinde deneyimleme fırsatını yakalamış olacaklardır.

Erasmus+ akreditasyonunun genel hedefi; Avrupa öğretim ve öğrenim boyutunun güçlendirilmesi amacıyla içerme, çeşitlilik, hoşgörü ve demokratik katılım değerlerinin teşvik edilmesi ile Avrupa mirası ve çeşitlilikteki zenginlik hakkında bilgi edinmek ve Avrupa genelinde profesyonel ağlarının geliştirilmesini desteklemektir.