Sarıköy Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Yarınlarından emin, geleceğe güvenle bakan, hep en iyiye istekli ve hep yeni ufuklar peşinde koşan bireyler yetiştirebilmek.

Misyon: Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye ; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.00 - 16.30
Isınma: Kalorifer (Kömür)
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK PROJELERİ GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI PROJELERİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2019- Erasmus+ Mesleki Eğitim Personeli ve Öğrenici Hareketliliği (KA102) 2018- Erasmus+ Mesleki Eğitim Personeli ve Öğrenici Hareketliliği (KA102) 2017- Erasmus+ Mesleki Eğitim Personeli ve Öğrenici Hareketliliği (KA102)

WEB - https://sarikoycpl.meb.k12.tr

Adres - SARIKÖY MAH. LALE SK. SARIKÖY ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI NO: 11 GÖNEN / BALIKESİR

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - İl merkezi Balıkesir´e uzaklığı 120, ilçe merkezi Gönen´e uzaklığı 14 km´dir. İl merkezi Balıkesir ve ilçe merkezi Gönen´in kuzeybatısındadır. Doğusunda Alaettin, güneyinde Gündoğan ve Akçapınar, batısında Ambaroba, kuzeyinde Ulukır ve kuzeybatısında İlyasalanı mahalleleri bulunmaktadır.2012 yılı verilerine göre nüfusu 4.744 kişidir.

Ulaşım Karayolu. Belediye otobüsleri her yarım saatte bir Gönen Şehirlerarası Otobüs Terminalinden kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 120 İlçe merkezine 14 km´dir.